937 77 61 53
Carrer Salvador Cortadella s/n,
08292 Esparreguera

A l'inici dels anys 90, Angelita i Miguel, els nostres pares, insaciables en el treball i amb ganes de seguir evolucionant, van decidir ampliar el que ja havien començat anys enrere amb el seu bar a la zona de Can Comelles. Un bar de batalla, de barri, del de tota la vida, un petit racó on va començar a forjar aquesta història, l'aposta pel pernil de gla, pernil del bo, del que t'agrada fins el greix, va fer que, animats per molts clients, inauguraran "el Rei del Pernil" al setembre de 1991. l'any 2000, L'Rei del Pernil va canviar de nom per Flor de Sal restaurant, els fills vam decidir seguir el camí iniciat fa ja uns anys pels nostres pares i apostem per una altra gastronomia que ens ha portat fins al dia d'avui.

Flor de Sal, és sense cap dubte, un referent a la zona, ha sabut entendre el pas del temps i gastronòmicament parlant sempre ha estat al dia. La seva aposta gastronòmica, tant per al menú del dia, menú per a grups, carta o pizzes, fan que aquesta casa sigui gairebé visita obligada.

Esmorzar

Properament els hi oferirem alguns dels nostres plats més suggerents de la carta també per dinar. Esmorzars de forquilla i ganivet.

Menú diari

Flor de Sal ofereix un menú diferent, variat i equilibrat cada dia entre setmana. Plats tradicionals i suggerents servits per un equip jove, cordial i professional.
Preu: 12.75€ IVA inclòs

Grups

Flor de Sal disposa de menús per a grups a partir de 10 comensals. Amb preus que oscil·len entre els 28 € i 60 € Demani el seu pressupost a mida sense compromís i estaré encantat d'atendre'ls.
Consulta

La gastronomia

La cuina del Flor de Sal sempre ha estat al dia. La selecció d'una bona matèria primera tant per al menú de diari com la nostra carta o les nostres pizzes artesanes al forn de llenya ha estat el nostre full de ruta des dels nostres inicis a principis dels noranta. No oferim res que no ens agradi. Posem a la seva disposició una carta variada, equilibrada i suggerent.
Consultar carta

Flor de Sal events

Li anirem informant dels nostres pròxims esdeveniments en els nostres restaurants... concerts acústics... concursos... monòlegs... festes temàtiques.

On som?

Tapas & llamantol

Tapes & llamàntol és el nostre menú Celebració per commemorar els 20 anys des de l'obertura del nostre restaurant... lluny queda ja setembre de 1991 i aquí Seguim amb la mateixa "empenta" que ens caracteritza. Aquest menú és un petit festí, un petit tribut, per commemorar nostra trajectòria en el boig món de l'hostaleria.
Consulta

Carta de vins

Les nostres carta de vins ofereix vins de molts racons de la geografia espanyola... disposem desde referències conegudes i populars a apostes personals. Vins sol per atrevits i carismàtics des del nostre projecte vinícola "Wishful thinking Wines" passant pels nostres recomanats; "Raïm Felicies"... deixeu-vos recomanar... estic segur que li sorprenem.
Consultar carta de vins

Wishful Thinking Wines

Wishful thinking Wines és un emotiu projecte vinícola dedicat als meus dos Tresors... Alejandra i Inés. The Maripili un verdejo jove divertit i fàcil de beure. The Felicity, un vi de l'any, rosat d'elaboració amb garnatxa i cabernet sauvignon. I Joy, un semi criança ull de llebre amb bona estructura. Tres vins de qualitat elaborats pel grup Yllera a la Ribera del Duero.

Horari

DILLUNS, DIMARTS, DIJOUS, DIVENDRES: 12:00-16:00h-20:00-23:00h
DISSABTES: 12:00-16:00h-20:00-23:00h
DIMECRES: 12:00-16:00h
DIUMENGES: Tancat
Al Gener tornem al horari original.
CONFIRMAR RESERVA AL 937776153